Ankara Çıkışlı Günübirlik Turlar


Günübirlik Turlar

Yoğun yaşam telaşesi içerisinde kısa sürede yoğun keşifler yapmak isteyen herkes için günübirlik turlar düzenlemekteyiz. Bu turlar son dönemlerin en mükemmel seyahat seçenekleri arasında yer alıyor. Genellikle bir gün içerisinde tamamlanan turlarda tarihi yerleri, doğal güzellikleri, kültürel mirasları ve gastronomi deneyimlerini keşfediyorsunuz. Seyahat planınızı esnek bir şekilde organize ederek kısa süreli molalar verebilmeniz ve daha fazla yer görebilmeniz için önemli çözümler sunan günübirlik turlar, bu anlamda geniş bir çerçeveye hitap etmektedir. Ankara’dan başlayarak hafta sonları için düzenlenen, birbirinden güzel günübirlik turlarla özel keşiflerin doluluğunda bir maceraya ne dersiniz? Ankara çıkışlı günübirlik turlar bu konuda size büyük anlamda ilham verecektir. Ankara çıkışlı Bursa turları, Bolu turları, Kapadokya turları, Sapanca turları ve Ankara çıkışlı günübirlik pek çok tur için firmamızın hizmetlerine göz atabilirsiniz.

Haftasonu Turları Ankara Çıkışlı

Haftasonu turları Ankara çıkışlı olduğu zaman pek çok yere gidilebiliyor. Güzergah konusunda Kapadokya, Amasra, Bolu, Sapanca Maşukiye Ormanya turu gibi seçenekler bu konuda önemli bir yere sahip. İsterseniz bu turlardaki etkinliklerden bahsedelim. Ankara’dan yola çıktığınız zaman güzergah olarak Kapadokya tarafını tercih ediyorsanız, günübirlik olduğu için erken saatte yola çıkıldığını bilmelisiniz. Son yılların çok tercih edilen turlarından olan Kapadokya turu, her Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri ön plana çıkıyor.

Profesyonel rehberlik hizmetiyle sunumu yapılan turların içerisinde pek çok hizmet var. Sabah kahvaltısı ile seyahat sağlık sigortası dahil olan bu turlar, hem güvenli hem de keyifli anlara şahit olmanızı sağlayacak. Tuz Gölü, Güvercinlik Vadisi, Uçhisar Kalesi Panaroma, Göreme Panaroma gibi noktalardan başlayan seyahat, Avanos Çanak Çömlek Atölyesi, Asmalı Konak, Turasan Şarap Evi, Devrent Hayal Vadisi gibi noktalarla devam edecektir. Bu konuda dolu dolu seçeneklerle karşınıza çıkan bu turlarla, az zamanda çok iş başarmanın haklı keyfini ve gururunu yaşayacaksınız.

Kapadokya Turu Günübirlik Ne Kadar?

Kapadokya turu günübirlik ne kadar sorusunun cevabını sizin için güncel şekilde veriyoruz. Sabitlediğimiz fiyatlarla birlikte pek çok hizmeti de satın alıyorsunuz. Turizm ruhunu en ince detaylarıyla sizlere sunmaya devam ettiğimiz firmamız, bu konuda Gezimall ailesi olarak etkili bir çalışma sunuyor. Güzergah üzerinde göreceğiniz bütün güzellikleri tane tane, detaylarıyla sindireceksiniz ve rehberlerimiz aracılığıyla bütün etkinliklere dahil olacaksınız. Güzel Atlar Diyarı olarak da adı zikredilen Kapadokya, en meşhur seyir noktalarından biri olan Güvercinlik Vadisi ile herkese merhaba diyor.

Güvercinlik Vadisi nasıl bir yer diye merak eden bütün misafirler için özel bir sunum ve rehber eşliğinde bölge anlatılıyor. Rehberden alınacak olan özel bilgiler eşliğinde fotoğraf seansları başlayacak ve bir kayanın üzerinde konuşlandırılmış olan, yüzlerce yıl öncesine kadar tarihi uzanan Uçhisar Kalesi’ne göz atacaksınız. Ardından hemen burada da bir fotoğraf molası verilecek ve tura keyifli bir şekilde devam edilecek. Rehberimizin bilgileri ışığında turumuza tüm hızıyla pek çok noktada devam ediyor olacağız.

Amasra Turları Ankara’dan

Ankara çıkışlı Amasra turu konusunda firmamız oldukça özenli bir çalışma sunuyor. Amasra Müzesi, Amasra Kalesi, Ağlayan Ağaç, Boztepe, Kale İçi Evleri, Fatih Camii, Küçük Kilise, Kemere Köprüsü, Çekiciler Çarşısı gibi pek çok tarihi turizm noktasına ulaşan turlarımız, harika bir kahvaltı ile başlıyor. Sonrasında Mengen istikametinde ilerleyen ekibimiz, eğlenceli ve keyifli bir yolculuğa çıkıyor. Turlarımızın en önemli özelliği her anlamda sizi aydınlatacak profesyonel rehberlere sahip olmasıdır. Bu konuda yapılacak olan bütün güzel anlatımları, özel duyuruları ve tavsiyeleri sizlere verecek olan uzman ve usta rehberlerimiz, turunuz için biçilmiş kaftan olacaktır.

Bolu Turları Ankara’dan

Ankara çıkışlı Bolu turları konusunda firmamız oldukça etkili çalışmalar sunuyor. Turizmin bütün gezgin ruhunu siz değerli misafirlerine ve turistlerine sunan firmamız, erkenden yola çıkıyor ve sabahın güzel güneşiyle tura başlıyorsunuz. Sabah kahvaltısı ile başlayan yolculuk, mevsime göre renklerin sunumu ile sizlere etkili bir yaklaşım ve seyir zevki yaşatıyor. Her mevsimde ağaçların farklı renklerinin sunumuyla yapacağınız yolculuk, bu şehrin en güzel ahengini sizlere sunuyor. Tura dair bütün detayları Bolu turları bölümümüzden rahatlıkla görebilirsiniz. Keyifli ve bir o kadar da hem ruhunuzu hem de zihninizi besleyen seyahatler için bizi takip etmeye devam edin. Gezimall.com.tr ailesi olarak en kaliteli turlarla sizlere hizmet sunmaya devam ediyoruz.