Avrupa Turları


Avrupa Turları

05.04.2024

Avrupa Turu

Gezimall.com.tr olarak sunduğumuz Avrupa turu, unutulmaz bir seyahat deneyimi sunarak siz değerli misafirlerimizi mutlu etmeye devam ediyor. Bu tur kapsamında Venedik Turu, Milano Turu, İtalya Turları, Paris Turu, Benelüks Turu gibi Avrupa'nın en gözde destinasyonlarını keşfetme fırsatı bulacaksınız. Eşsiz tarihi, muhteşem mimarisi ve kültürel zenginlikleriyle Venedik, romantizmin başkenti Paris, dünya modasının merkezi Milano ve Benelüks ülkelerinin büyüleyici atmosferi sizleri bekliyor. Gezimall.com.tr ile hayalinizdeki Avrupa tatilini yaşayın. Bu konuda yaptığımız kampanyalı optimum fiyatlandırma seçenekleriyle birlikte akla gelen bütün destinasyonları inceleyebilir, detaylı rehberler incelemeleri ve yorumlamaları ile bilginize bilgi katabilirsiniz. Bu anlamda yapacağınız bütün yeni çalışmaları sizin için ön plana çıkarabiliriz.

Venedik Turu 2024

Firma olarak sizler için özel olarak hazırladığmıız Venedik turu, hayalinizdeki İtalya macerasını gerçeğe dönüştürüyor. Venedik'in kanallarında romantik bir gondol gezisi yapma, San Marco Meydanı'nda tarihi yapıları keşfetme ve Rialto Köprüsü'nden muhteşem manzaraların keyfini çıkarma fırsatı bulacaksınız. Venedik'in eşsiz tarihi atmosferi ve benzersiz mimarisi sizi büyüleyecek. Gezimall.com.tr ile Venedik'e unutulmaz bir seyahat için adım atın ve İtalya'nın büyüleyici şehrini keşfetmenin keyfini çıkarın. Bu konuda Venedik içerisinde yapılacak olan turlar, bölgesel güzelliklere çok daha hızlı ulaşmanızı sağlayacaktır. Ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi için sizler de hemen sitemizdeki kampanyalara göz atın.

Avrupa turunun bu keyifli deneyimi için ortalama fiyatları sitemiz üzerinden alabilirsiniz. Gezimall.com.tr olarak sunduğumuz Avrupa Turu, unutulmaz bir seyahat deneyimi vaat ediyor. Bu tur kapsamında Milano Turu, İtalya Turları, Paris Turu ve Benelüks Turu gibi Avrupa'nın en gözde destinasyonlarını keşfetme fırsatı bulacaksınız. İlk durağınız olan Milano'da, dünya modasının kalbinde alışveriş yapabilir ve tarihi yapıları keşfedebilirsiniz. Ardından İtalya Turları ile ülkenin büyüleyici güzelliklerini keşfedeceksiniz; Roma'nın tarihini soluyun, Floransa'nın sanatını keşfedin ve Venedik'in romantik atmosferinde kaybolun. Paris Turu ile romantizmin başkentinde Eiffel Kulesi'ni ziyaret edin ve Louvre Müzesi'nde sanatın büyüsüne kapılın.

Son olarak, Benelüks Turu'nda Hollanda, Belçika ve Lüksemburg'un eşsiz güzelliklerini keşfedin; Amsterdam'ın kanallarında gezin, Brüksel'in lezzetlerini tadın ve Lüksemburg'un tarihi şehirlerinde dolaşın. Gezimall.com.tr ile Avrupa'nın büyüleyici şehirlerini keşfetmek için bugün rezervasyon yapın ve unutulmaz bir tatilin tadını çıkarın.

Avrupa Turu Fiyatları

Firmamız tarafından organize edilen bu turlar içerisinde pek çok seçenek bulunuyor. İsterseniz sizin için özetleyelim ve hangi turun size daha çok hitap ettiğine göz atalım.

1. 7 Gece 8 Gün Klasik İtalya Turu (Promosyon Pegasus) İtalya'nın klasik güzelliklerini keşfetmek için ideal olan bu tur paketi, Roma, Floransa ve Venedik gibi şehirleri içeriyor. Tarihi zenginlikleri, muhteşem mimarisi ve lezzetli mutfağı ile İtalya'nın büyüleyici atmosferini yaşayın.

2. Mega Benelüx & Paris & Köln & Colmar Turu Bu tur paketi, Benelüks ülkeleri (Hollanda, Belçika, Lüksemburg) ile Paris, Köln ve Colmar'ı kapsıyor. Kanalların şehri Amsterdam'dan, romantizmin başkenti Paris'e kadar eşsiz güzellikleri keşfedin.

3. 7 Gece 8 Gün Benelüx & Paris & Köln Turu (Pegasus ile) Bu tur, Benelüks ülkeleri ile Paris ve Köln'ü kapsıyor. Amsterdam'ın kanallarında gezinin, Brüksel'in lezzetlerini tadın ve romantik Paris'in büyüsüne kapılın.

4. 7 Gece 8 Gün Motto İtalya Turu (Pegasus ile) İtalya'nın en ikonik şehirlerini keşfetmek için ideal olan bu tur paketi, Roma, Floransa ve Venedik'i içeriyor. Tarihi ve kültürel zenginliklerle dolu unutulmaz bir İtalya tatili için bu turu tercih edebilirsiniz.

5. Elit 7 Gece 8 Gün İtalya Turu (THY ile) Bu tur, Türk Hava Yolları ile gerçekleştirilen lüks bir İtalya turudur. Roma, Floransa, Venedik ve Napoli gibi şehirleri kapsar ve konforlu bir seyahat deneyimi sunar.

6. Promosyon Prag - Viyana - Budapeşte Turu (Pegasus ile) Bu tur paketi, Orta Avrupa'nın tarihi ve kültürel hazinelerini keşfetmek için idealdir. Prag, Viyana ve Budapeşte'nin büyüleyici atmosferini yaşayın.

7. Otobüsle Büyük Avrupa Turu - MAXI - 1 (Gezimall Turizm) Bu tur, Avrupa'nın en büyük şehirlerini kapsayan kapsamlı bir turdur. İspanya, Fransa, İtalya, Almanya ve diğer birçok ülkeyi içerir ve otobüsle seyahat ederek keyifli bir yolculuk sunar.

Bu turlar içerisinde sizlere en çok seslenen tur hangisi ise fiyat bilgisine bakabilir ve çözümleri ön plana çıkarabilirsiniz. Bu konuda ekstra olarak sunulan paketleri ve detayları da yine firmamızın sitesi üzerinde görebilirsiniz. Şimdiden keyifli seyahatler dileriz.