ANKARA'DAN DUBAİ TURU Türk Hava Yolları ile 5 gece
 LÜKS

ANKARA'DAN DUBAİ TURU Türk Hava Yolları ile 5 gece


  • 5 GECE KONAKLAMA Dubai İkonları ve Abu Dhabi İkonları Turları Dahil…
5 gün, ANKARA'DAN DUBAİ TURU Türk Hava Yolları ile 5 gece turumuz. Ankara – İstanbul - Abu Dhabi gidiş // Abu Dhabi – İstanbul – Ankara dönüş Havayolu: .Türk Hava Yolları


EKSTRA TURLAR:


4 Akşam Yemeği Dahil Avantajlı Ekstra Tur Paketi: 375 € yerine 320 €
Pakete Dahil Olan Hizmetler:
  • Akşam Yemekli Gece Pazarları ve Dubai Mall Turu (65 Euro)
  • Akşam Yemekli Tekne ve Outlet Alışveriş Turu (95 Euro)
  • Akşam Yemekli Çöl Safari Turu (85 Euro)
  • Akşam Yemekli Abu Dhabi Fenomenleri ve Kraliyet Sarayı (75 Euro)
  • Dubai Lokal Mahalleler ve Frame Turu (55 Euro)
0 – 2 yaş arası ücretsiz, 3/12 yaş arası 275 Euro ‘dur.
 


Vize ve 4 Akşam Yemeği Dahil Avantajlı Ekstra Tur Paketi: 465 € yerine 390 €
Pakete Dahil Olan Hizmetler:
  • Dubai Vizesi (90 Euro)
  • Akşam Yemekli Gece Pazarları ve Dubai Mall Turu (65 Euro)
  • Akşam Yemekli Tekne ve Outlet Alışveriş Turu (95 Euro)
  • Akşam Yemekli Çöl Safari Turu (85 Euro)
  • Akşam Yemekli Abu Dhabi Fenomenleri ve Kraliyet Sarayı (75 Euro)
  • Dubai Lokal Mahalleler ve Frame Turu (55 Euro)
0 – 2 yaş arası 60 Euro, 3/12 yaş arası 335 Euro ‘dur.
 

TUR PROGRAMI

Broşür İndir
1.
Gün
ANKARA – İSTANBUL
Ankara Esenboğa Havalimanı’nda uçuştan 3 saat öncesi itibariyle hazır bulunarak tamamlayacağınız bagaj teslim, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından Türk Havayolları ‘nın TK2175 sayılı tarifeli seferi ile saat 21:05’de İstanbul’a uçuyoruz. Saat 22.25‘de İstanbul Havalimanı’na varıyoruz.
2.
Gün
İSTANBUL – ABU DHABİ – DUBAİ – DUBAİ İKONLARI ŞEHİR TURU – (Akşam Y
Devamında pasaport kontrol işlemlerinin ardından Türk Havayolları ‘nın TK866 sayılı tarifeli seferi ile saat 00:45’de Abu Dhabi ‘ye uçuyoruz. Yerel saat ile sabah 06.20‘de Abu Dhabi Havalimanı’na varışımızın ardından havalimanında bizleri bekleyen aracımızla Dubai İkonları şehir turu için Dubai’ye hareket ediyoruz. (Abu Dhabi – Dubai arası 90 km) Dubai ‘ye varışımızla birlikte lokal restoranda ekstra sunulacak sabah kahvaltısı için verilecek serbest zaman ardından Gökdelenler Caddesi” olarak bilinen Sheikh Zayed ve Burj Khalifa yolu üzerinden başlayacağımız turumuzda ilk olarak Dünyanın 8. Harikası olarak adlandırılan, tüm zamanların en iddialı ve prestijli turistik projelerinden biri olan Palmiye Adası ‘nı ziyaret edilecek ve fotoğraf meraklılarının tercihi olan restoran ve kafeleri ile ünlü Palmiye ‘de yürüyüş ve çevre gezisi için serbest zaman verilecektir. Ardından Dubai’in diğer en önemli sembollerinden Burj Al Arab Yelken Oteli, Madinat / Souk Jumeirah, Media City, Jumeirah Sheik Sarayı ve Özel Adası, JBR & Marina Walk, Yat Limanı, Blue Water Adası, Dubai Eye, Dubai Kayak Merkezi panoramik olarak görülecektir. Şehir turumuzun ardından otelimize transfer ve odaların alınmasına kadar serbest zaman. Akşam üzeri arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Akşam Yemekli Gece Pazarları ve Dubai Mall Turu (65 Euro) programımıza katılabilirler. Turumuzda ilk olarak petrol öncesi Dubai’nin lokal hayatını gözlemleyebileceğimiz, ilk yerleşim yeri olan Bastakiya Bölgesi’ni ve bu bölgede bulunan Bedevi mahallelerini, geleneksel dar sokakları, Meena Pazarını; lokal mimarisi ünlü Al Seef‘i ve pazarlarını gezeceğiz. Lokal restoranda alacağımız akşam yemeği (limitsiz soft içecekler dahil) ardından, 828 metre yüksekliği ile Dünya ‘nın en yüksek yapısı olan Burj Khalifa’nın önünde bulunan Souk Al Bahar – Dubai Mall‘da alışveriş için serbest zaman sunacağız. Arzu eden misafirlerimiz, Burj Khalifa‘nın 124. katına yine Dünya’nın en hızlı asansörü ile çıkacak ve seyir terasından Dubai‘nin eşsiz manzarasını 360 derece panoramik açıyla izleyebilecekleri Burj Khalifa At The Top (50 Euro) etkinliğine katılabilirler. Tur bitimi otelimize dönüyoruz.
3.
Gün
DUBAİ
Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest serbest zaman sunuyoruz. Bu serbest zaman dahilinde deniz & kum ve güneşin tadını çıkartabilir, aynı zamanda rehberinize danışarak serbest zaman aktivitelerine katılabilirsiniz.
4.
Gün
DUBAİ – (Dubai Lokal Mahalleler ve Frame Turu) – (Akşam Yemekli Çöl
Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman sunuyoruz. Arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Dubai Lokal Mahalleler ve Frame Turu (55 Euro) programımıza katılabilirler. Turumuzda ilk olarak geleneksel Abra tekneleri ile Dubai Koyu ‘nu geçerek Baniyas/Deira bölgesinde bulunan altın, baharat, hurma ve elektronikçiler çarşılarını ziyaret edeceğiz. Alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zamanın ardından Dünya’nın en büyük resim çerçevesi olan Dubai Frame ‘e hareket ediyoruz. Dubai Frame ‘in zirvesine çıkarak, en yüksek noktadan Dubai manzarasını, Dubai’nin nereden nereye geldiğini görsel şovları izleyerek, 150 metre yükseklikte camdan oluşan tabanda yürürken adrenalini doruklarınızda hissedeceksiniz. Frame ziyaretimiz sonrasında turumuzu tamamlayarak otelimize dönüyoruz. Akşamüzeri saatlerinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Akşam Yemekli Çöl Safari Turu (85 Euro) programımıza katılabilirler. Çöl safari turumuz için otelimizden 4x4 jeepler ile hareket edeceğiz. Turumuzda çölde unutulmaz anlar yaşayıp Off-Road macerası ve fotoğraf molası sonrası Bedevi kampına varacağız. Dilerseniz deve üzerinde kısa bir gezintiye çıkabilir, geleneksel motiflerin kullanıldığı kına dövmesi yaptırabilir, Arap coğrafyasına ait geleneksel Kandura ve Abaya kıyafetleri ile hatıra fotoğrafı çektirebilirsiniz. Burada düzenlenecek olan dans ve müzikli eğlence eşliğinde, limitsiz soft içeceklerin dahil olduğu, Barbekü açık büfe akşam yemeğimizi alıyoruz. Bedevi hayatını deneyimleyeceğimiz bu turumuz sonrasında otelimize dönüyoruz.
5.
Gün
DUBAİ – (Akşam Yemekli Tekne ve Outlet Alışveriş Turu)
Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman sunuyoruz. Bu serbest zaman dahilinde deniz, kum ve güneşin tadını çıkartabilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Akşam Yemekli Tekne ve Outlet Alışveriş Turu (95 Euro) programımıza katılabilirler. Turumuzda ilk olarak, Dubai’nin en büyük outlet alışveriş merkezi olan Dubai Outlet Center ‘a hareket edeceğiz. Birçok ünlü markanın outlet mağazalarını keşfedeceğimiz bu ziyaretimizde, bu markalara ait ürünleri uygun fiyatlarla satın alma fırsatı bulacağız. Keyifli bir alışveriş için sunulacak serbest zaman ardından Dubai ‘nin ışıkları altındaki güzelliğini, teknede sunulacak eğlence ve showlar eşliğinde, farklı açılardan gözlemleme şansına sahip olacağımız, açık büfe akşam yemeği ve limitsiz soft içeceklerinde dahil olduğu Akşam Yemekli Tekne gezimizi düzenliyoruz. Tur sonrası otelimize transfer.
6.
Gün
DUBAİ
Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest serbest zaman sunuyoruz. Bu serbest zaman dahilinde deniz & kum ve güneşin tadını çıkartabilir, aynı zamanda rehberinize danışarak serbest zaman aktivitelerine katılabilirsiniz.
7.
Gün
DUBAİ – ABU DHABİ İKONLARI TURU – (Akşam Yemekli Abu Dhabi Fenomenl
Sabah kahvaltısı ve otelden çıkış işlemleri ardından serbest zaman sunuyoruz. Öğle saatlerinde Abu Dhabi İkonları Turu programımızı düzenlemek üzere hareket ediyoruz. Yedi emirliğin başkenti olarak bilinen Abu Dhabi‘de gerçekleştireceğimiz gezi esnasında 40 yıl öncesine kadar küçük bir balıkçı köyü olarak bilinen başkentin, bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olacağız. Abu Dhabi gezimiz esnasında, Emirates Palace, Etihad Towers, Qasr Al Watan, Corniche panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Abu Dhabi İkonları Turu sonrası kişisel aktiviteler için serbest zaman. Serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Akşam Yemekli Abu Dhabi Fenomenleri ve Kraliyet Sarayı Turu (75 Euro) programımıza katılabilirler. Turumuzda ilk olarak Qasr Al Watan Kraliyet Sarayı ziyaret edilerek başlanacaktır. Gösterişli mimarisi, görkemli kubbeleri ve ihtişamlı avizeleri ile öne çıkan sarayda, kraliyet ailesine ait altın kaplama yemek takımlarını, tarihi sergi salonunu, Arap dünyasının entelektüel katkılarının sergilendiği ve nadir el kitaplarının bulunduğu büyüleyici kütüphanesini keşfedeceğiz. Turumuzun devamında tasarımında dünya kültürlerini birleştirme amacı ile Dünya'nın birçok farklı ülkesinden getirilen malzemelerinin kullanıldığı ve pek çok mimari akımın harmanlanmış olduğu, Osmanlı mimarisinin de etkilerinin görüldüğü, 82 farklı boyutta kubbesi olan, 17.000 metrekare avlusu ve camii içerisinde Dünya‘nın en büyük halısının bulunduğu, avizeleri pırlantalardan oluşan ve Dünya‘nın sayılı büyük camileri arasında olan Sheikh Zayed Camii görülecektir. Sheikh Zayed Camii ziyaretimiz sonrasında eğlence adası olarak bilinen Yas Adası gezimizi düzenleyeceğiz. Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix, Yas Marina, Yas Waterworld, Warner Bros ve Ferrari World eğlence merkezleri panoramik olarak görülecektir. Yas Mall’da alışveriş ve kişisel aktiviteler için verilecek serbest zaman dahilinde, Warner Bros World veya Ferrari World ziyaretleri gerçekleştirerek temalı hediyelik eşya alışverişi yapabilir, hatıra fotoğrafı çektirebilirler. Sonrasında lokal restoranda alınacak Akşam yemeği (açık büfe ve limitsiz soft içecekler dahil) ardından sunulacak serbest zaman sonrasında Ankara ‘ya gerçekleşecek dönüş uçuşumuz için Abu Dhabi Havalimanı’na doğru hareket ediyoruz.
8.
Gün
ABU DHABİ – İSTANBUL – ANKARA
Bagaj teslim, check-in, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından Türk Havayolları ‘nın TK869 sayılı tarifeli seferi ile saat 01:35‘de İstanbul ‘a uçuyoruz. TSİ 05:30‘da İstanbul Havalimanı ‘na varıyoruz. Devamında Türk Havayolları’nın TK2126 sayılı tarifeli seferi ile saat 08:00 ‘de Ankara ‘ya uçuyoruz. Saat 09:10 ‘da Esenboğa Havalimanı’na varış ve turumuzun sonu.

EK BİLGİLER

ÖNEMLİ NOTLAR:

  • Otellere giriş saati 15:00, çıkış saatleri ise 12:00‘dir.

  • Turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerdeki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir. Ekstra turlar sırasında misafirlerimize farklı rehber eşlik edebilir.

  • Vize başvurularının tur hareketinden en geç 10 gün iş günü öncesine kadar yapılması gerekmektedir. (B.A.E. ‘de Cumartesi ve Pazar günleri tatil olup, işgünü sayılmamaktadır). Başvurusu gerçekleşmiş vize işlem bedelinin iadesi bulunmamaktadır. Tur programında dahil olarak sunulan BAE vize başvuru bedeli 90 Euro dur.


ÖZEL SEFER İLE İLGİLİ ÖNEMLİ NOT: 


  • Turunuz özel sefer ile gerçekleştiriliyor ise, özel sefer uçuş bilgilerinizi seyahat hareket tarihine 48 saat kala teyit etmenizi rica ederiz.

  • Münferit iç hat uçak biletine sahip olan yolcularımızın, olası saat değişikliğini ön görerek biletlerini değişikliğe açık olacak şekilde biletlemesini öneririz.

  • İç hat uçuşu; özel seferde bağımsız alınacağı için olası değişikliklerden, İstyatur sorumlu tutulamaz.



GENEL ŞARTLAR


1. Genel Şartlar tur programının ayrılmaz bir parçasıdır ve tur programından bağımsız düşünülemez.

2. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde; istyatur gezi hareket tarihinden 21 gün öncesine kadar turu iptal edebilir. Böyle bir durumda iptal bilgisi misafire iletilir. Tur bedelinin tamamı misafire iade edilir. Tur dışında satın alınan ilave hizmetlerin iadesinde; istyatur' dan alınmış olan iç hat bağlantı uçuşu da misafire iade edilir, vize hizmeti, seyahat sağlık sigortası kullanılarak misafir adına vize başvurusu yapılmış ise bu hizmetler kullanılmış olacağından misafire iadesi yapılamaz, vize başvurusu yapılmamışsa vize ve seyahat sağlık sigortası da iptal edilerek ücret iadesi yapılır. Misafir iç hat bağlantı uçuşunu istyatur' dan bağımsız farklı bir ürün sağlayıcıdan aldıysa, gezinin istyatur tarafından iptal edilmesi durumunda istyatur' dan herhangi bir ücret iadesi talep edemez. Turun iptalinden dolayı oluşabilecek maddi ve manevi kayıpları misafir turu satın aldığında peşinen kabul eder, istyatur sorumlu tutulamaz.

3. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde istyatur iyi niyet göstererek turu iptal etmeme hakkında sahiptir. Bu durumda turun misafir için münferiden sağlanması söz konusu olacağından pakete dahil rehberlik hizmeti sadece yurtdışı gidiş-dönüş alan transferini kapsayacaktır.

İptal ve değişiklik


4. Tur çıkış tarihinden 30 gün öncesine kadar istyatur’a yazılı olarak bildirmek koşulu ile yapılan iptallerde paket tur bedelinin %10 ‘luk kısmı hariç kalan tutar kesintisiz iade edilir. Gezi başlangıç tarihine 30 günden az kalması durumunda tur ücretinin %50’ si tutarında ceza ödeyerek, gezi başlangıç tarihine 15 gün ve daha az kalması durumunda tur ücretinin tamamını ceza bedeli ödeyerek iptal yapabilir. İptal talep edilmesi durumunda, iç hat bağlantı, vize hizmeti, seyahat sağlık sigortası gibi ilave alınan hizmetlerin iptal iade şartları iptal talep edilen süreye göre değişkenlik gösterebileceği için iadesi konusunda önden bilgi sorulması gerekmektedir. İstyatur ilave hizmetlerin iptal iadesi için herhangi bir taahhütte bulunamaz.

Rehberlik Hizmetleri ve Programda Belirtilen Turlar


5. Programda belirtilen ekstra turlar ve geziler, servis aldığımız yerel acente tarafından en az 10 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler İngilizce rehberlik hizmeti ile sunulabilir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerdeki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir. Programda belirtilen turlar sırasında misafirlerimize farklı rehber eşlik edebilir.

6. Çöl Safari turumuzda dikkat edilmesi gereken hususlar; spor ve rahat kıyafetler, hırka alınması. Turdan önce ağır yemek yenmemesi ve fazla miktarda su içilmemesi. Mide, Bel, Boyun şikayetleri olanlar ile hamile misafirlerimizin durumlarını rehberlerine bildirmeleri gerekmektedir.

Uçuşlar Hakkında


7. İstyatur hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, olası ihtilaflarda Türk mevzuatının ilgili hükümlerinin yanı sıra Lahey Protokolü ve Varşova Konvansiyonu uygulanacaktır.

8. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar ya da uçuş saati değişiklikleri olabilir. İstyatur, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu uçuş saatinin değişme/iptal riskini kabul ederek geziyi satın almıştır.

9. 0-2 yaş arası çocuklar sadece alan vergisi bedeli öderler.

10. Hava yolları kuralları gereğince; gidiş-dönüş olarak satın alınmış uçak biletlerinin gidiş uçuşu kullanılmadığı takdirde, dönüş uçuşu hava yolu tarafından iptal edilmektedir.

11. Uçaklı turlara katılan kişiler için yapılması gereken check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemlerdir ve bu işlemlerin misafir tarafından uçuş öncesinde havalimanlarında, ilgili hava yolu kontuarlarından ya da online olarak hava yolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur.

12. Uçuşlarda oluşabilecek son dakika rötarları ve kapı değişiklikleri, havalimanlarında sesli anons edilmekte ve alandaki bilgi panolarında gösterilmektedir. Bu bilgiler bizzat misafirler tarafından takip edilmelidir.

13. Tura katılım için hava yolları kuralları doğrultusunda bildirilen saatlerde, belirtilen havalimanında hazır bulunmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptırmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptıran ancak uçağa binmeyen misafirlerin, uçuşu gerçekleştirememeleri durumundan İstyatur sorumlu değildir. Uçağı kaçıran misafirlerin tura dahil olmaları için gerekli olacak gidiş-dönüş yeni uçak biletlerinin temini ve gidilecek bölgedeki transferleri vb. gibi konulara dair oluşacak tüm masraflar kendilerine aittir.

14. Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20 kg'dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilecek ülkede iç hat uçuşları bulunuyorsa, bu iç hat uçuşlarda valiz ağırlığı 15 kg'a düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlık/fiyat kuralları hava yolları tarafından belirlenmekte olup, İstyatur'un sorumluluğunda değildir.

15. Uçak biletlerini milleri ile upgrade etmek (business veya first class'a yükseltmek) isteyen misafirlerimiz için; biletleri kesildikten sonra hava yolunun (üyeliğinizin bulunduğu hava yolunu kontrol ediniz) müsaitliğine bağlı olarak upgrade işlemleri gerçekleştirebilir. Her uçuş için mil garantisi verilmez. Programın biletlerinin upgrade edilebilir sınıftan olup olmadığını kontrol ediniz.

16. Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ekstra ücrete tabi olabilir.

Diğer Hususlar


17. istyatur misafirin doğrudan otel ile iletişime geçerek yaptığı herhangi bir değişiklik veya iptal işlemi için sorumluluk kabul etmeyecektir. Bu durumda istyatur'un iptal koşulları geçerli olacaktır.

18. Tur programında otel(ler) isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli sunulduğu durumlarda gezi hareketinden 48 saat önce misafire istyatur tarafından bildirilecektir.

19. Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi özel dönemlerde oteller belirtilen lokasyonlardan veya km' lerden daha fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce istyatur tarafından bilgi verilecektir.

20. Satın alınan tura kayıt esnasında; misafir tarafından pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme doğru şekilde girilmesi/beyan edilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak bileti iptal veya değişikliklerinin ceza bedeli misafirlere yansıtılır.

21. Cep telefonlarınızı yurt dışında kullanabilmek için Türkiye'den ayrılmadan önce, telefonunuzun yurt dışına açık olup olmadığını, hattınızın ait olduğu şirket ile iletişime geçerek kontrol ediniz.

22. Konaklama için otel giriş saati 15.00, çıkış saati ise 12.00'dir.

23. İstyatur tarafından, oda ile ilgili talepler (yüksek kat, genel alanlara yakın, sigara içilen/içilmeyen, yatak tipi) otele bildirilir. Ayırtılan odaların, otelin müsaitliğine göre misafirin tercihleri doğrultusunda olmasına özen gösterilir. Bu taleplerin gerçekleşmesi otele giriş sırasındaki müsaitliğe bağlıdır ve İstyatur tarafından garanti edilemez.

24. Otellerde sunulan kahvaltı Türk mutfağında alışılagelmiş zengin kahvaltıdan farklılık göstermektedir. Genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı seçenekler ile sunulmakta olup, gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

25. Bazı durumlarda çift yataklı oda yerine çift kişilik yatak olabilmektedir. Çoğu Avrupa oteli, gerektiğinde birleştirilebilen 2 yataklı odalar sunmaktadır.

26. Çocuk ve ek yatak politikası her otelin, oda tiplerine göre değişiklik gösterebilir.

27. Her türlü ilave yatak ve bebek karyolası, talep üzerine ve otelin müsaitliği doğrultusunda temin edilir ve otel tarafından onaylanması gerekir.

28. Odadaki ilave yatak veya bebek karyolası kapasitesi 1 adettir (azami).

29. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması vardır, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluşmaktadır. Misafirlerimiz 3 kişilik oda ve/veya çocuklu rezervasyonlarında standart odaya eklenecek ilave yataklar nedeniyle odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.

30. Otel rezervasyonlarında belirtilen, yetişkinler ile konaklayacak çocuk sayısı ve çocukların yaşları misafirlerimizce hatalı beyan edilir ise ilgili oteller ek bedel tahsil edebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yanlış beyanda bulunan misafire aittir. Otel tarafından çocuklar için yaş tespitine yönelik kimlik talep edilebilir.

31. 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda, çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan, “tek çocuk” için geçerlidir.

32. Gün içindeki kur değişimi, TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir. İlave talepleriniz, otelde alacağınız bazı ek hizmetler (minibar, ütü vb.) otel tarafından ekstra ücrete tabi tutulur. Bu masraflar satın alma esnasında ücrete dahil edilmez ve konaklamanız sırasında doğrudan otele ödenir.

33. Bazı ülkeler şehir, turizm ya da yerel düzeyde vergiler ile ilgili farklı uygulamalara sahiptir. Bu şekilde uygulanmakta olan her türlü şehir, turizm ya da diğer vergiler, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından, misafirden tahsil edilir.

34. Programlarda verilen yol mesafeleri harita bazlıdır. Trafik, hava şartları, gidilen ülkenin coğrafi konumu, yol çalışmaları ve şartları gibi durumlarda yolculuk süreleri uzayabilir.

35. İstyatur zorunlu durumlarda veya gerek gördüğü durumlarda programın içeriğini bozmadan şehirlerin programdaki sırasını ve uçulacak olan ana havayolunu değiştirebilir.

36. Tura iştirak eden kişilerin, şahsi eşyaları, çantaları, valizleri, pasaportları / kimlikleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan İstyatur sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.

37. Tura katılan kişilerin seyahat sağlık sigorta poliçelerini ve herhangi bir sağlık sorunları varsa ilgili ilaç ve raporlarını yanlarında bulundurmaları zorunludur.

38. Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmî kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik/pasaport ve kredi kartı ya da nakit depozit, otel tarafından talep edilebilir. Çıkış sırasında talep edilen depozit iadesi otel ile misafir arasında olan bir işlem olup, İstyatur'un herhangi bir müdahalesi bulunmamaktadır.
AKTİVİTE DETAYLARI
AKTİVİTE KODU:
#is15602
LOKASYON:
Dubai
İPTAL POLİTİKASI:
İPTAL – VAZGEÇME – DEĞİŞİKLİKLER 1.Seyahat acentesi gezinin başlamasına veya devamına engel teşkil eden ; gerekli yolcu sayısı kadar kesin kaydın oluşmaması veya mücbir sebeplerden kaynaklı paket tura ait sözleşmeyi iptal edebilir . Bu durumda tüketicinin tazminat hakkı doğmaz. Seyahat acentesi , turu iptal ettiğini katılımcılara bildirmek ve tüketiciden almış olduğu tüm ücretleri 14 gün içinde geri ödemekle yükümlüdür . Vizeli programlarda vize işlemi tamamlanmış olsa dahi tur ücret iadesi yapılır. Vize bedeli iade edilmez. Paket turu satın alan tüketicilerin vize sorumlulukları kendilerine aittir. 2.Yurtiçi otel satışlarında , tüketicinin hizmetin başlamasına 29-15 gün kalaya kadar rezervasyonu / sözleşmeyi iptal etmesi halinde gezi bedelinin %35’ini, 14 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını seyahat acentesine ödemeyi kabul , beyan ve taahhüt eder. Tüketici tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri iptal hükmünde olup tarih değişikliği talepleri , ilgili maddelerde belirtilen süreler dikkate alınarak tüketici tarafından yazılı olarak bildirilecektir 3.Yurtiçi ve yurtdışı paket turlarda, kampanyalı paket tur satışlarında (erken rezervasyon indirimi ve promosyon başlıklı paket turlar gibi) rezervasyonun yapıldığı tarihten itibaren her ne sebeple olursa olsun gerçekleşecek iptallerde gezi bedelinin tamamı yanar ve iade yapılmaz .İsim , tarihli değişikliği ve devir talepleri kabul edilmez . Tüketici , bu durumda gezi bedelinin tamamını seyahat acentesine cayma bedeli olarak ödemeyi kabul ve taahhüt eder. 4.Tüm Yurtiçi ve Yurtdışı hizmet iptallerinde ücret iadeleri , tüketicilere ödeme şekillerine göre yapılır. Döviz olarak yapılan ödemeler döviz cinsinden , TL olarak yapılan ödemeler TL cinsinden yapılır. Tüketici ücret iadelerinde kur farkı talep edemez. 5.Tüketici, yurtiçi otellerinin , indirimli satış döneminde (yurtiçi erken rezervasyon kampanyalarından ) satın almış olduğu indirimli ürünlerde mücbir sebepler dışında , herhangi bir sebeple ; isim ve tarih değişikliği , devir ve iptal talepleri kabul edilmez . Tüketici , bu durumda rezervasyon bedelinin tamamını seyahat acentesinden cayma tazminatı olarak ödemeyi kabul , beyan ve taahhüt eder. 6.Kampanyalı paket tur satışlarında devir kabul edilmez. 7.Mücbir Sebepler ; Olumsuz hava koşulları , yol engeli ,grev , terör , savaş ihtimali , öngörülmez teknik hususlar gezinin başlamasına veya devamına engel teşkil ediyorsa , taraflarca mücbir sebep olarak kabul edilir . Yolcunun veya birinci derece akrabalarının 10 günlük mutat işgaline engel rahatsızlıkları ve/veya ölümleri de tam teşekküllü devlet hastanesinden alınmış resmi kurul raporu olması şartıyla mücbir sebeptir . 8.Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’den ki merciler den alınan hastane raporu, iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir. -Tur Programımız minumum 25 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Viyatravel tarafından bildirilecektir. -Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 2 Gün önce Gezimall tarafından bildirilecektir.

TARİH VE FİYATLAR

EKSTRALAR

Yukarıdakiler aksi belirtilmedikçe isteğe bağlıdır ve tur operatörüne ödenecektir.

EK HİZMET VE SERVİSLER
320 EUR
4 Akşam Yemeği Dahil Avantajlı Ekstra Tur Paketi: 375 € yerine 320 € (is15602-1)
390 EUR
Vize ve 4 Akşam Yemeği Dahil Avantajlı Ekstra Tur Paketi: 465 € yerine 390 € (is15602-2)

YORUMLAR

İlk yorumu siz yapın



8 Gün
Dubai
is15602

999

en düşük kişi başı


DAHİL OLANLAR:
  • Türk Havayolları tarifeli seferleri ile Esenboğa HL – İstanbul HL– Abu Dhabi HL // Abu Dhabi HL – İstanbul HL – Esenboğa HL parkurunda gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti,
  • Havalimanı vergileri ve hizmet bedelleri,
  • Uçak içi ikramlar,  
  • Havalimanı transferleri
  • Acente hizmet bedeli,
  • Tercih edilen otelde 5 gece oda & kahvaltı konaklamalar.
  • Dubai İkonları Şehir Turu
  • Abu Dhabi İkonları Şehir Turu
  • Türkçe rehberlik hizmetleri
  • TURSAB Mesleki Sorumluluk Sigortası
HARİÇ OLANLAR:
  • Dubai Vizesi 90 Euro (seyahat süresince geçerli, tek girişli vize olup, Yeşil pasaport sahibi misafirlerimiz vizeden muaftır)
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar,
  • (Zorunlu) Otel şehir konaklama vergileri (15 Euro)